måndag 5 november 2007

Titta in i backspegeln

det var mycket folk här hemma igår. Typ, 19 pers + 3 kids. Det märktes, men ändå fanns det platser där det var tyst, stormens öga, där man kunde stå med sin bäby och tillsammans med denne bara titta ut genom fönstret. Det händer faktiskt mycket därute med. Ibland kommer det en bil körandes, oftast är den grå. Detta leder oss in på dagens ämne: färgen tråk-grå. Eftersom allt numera går i en gråskala så tror vi västerlänningar(har ingen koll på ngt annat) att det är lika med teknik, framtid och sterilitet. Motsatsen till grått är lika med flum och det är lika med 60-tal, batik och fria radikala tankar. Dom fria radikala inom oss är fast i gråhetens skala och kommer att leva under gråtyranneri ett tag till. Kanske kryper även kragarna inåt/åt, jag är inget modeorakel men-men, så att vi får välja bort luft plus dom innersta skuldkänslorna, utan bara kan vi få plats med tillräckligt med stavelser i munnen till expediten, så att vi får rätt temperatur på kaffet. Viktigt.

Datagrått, som någon sa i ngn Douglas Coupland-bok, den som kom på datagråfärgen är nog väldigt rik. Andra färger kostar mer. T ex, tänk er den dära foiiiina Ferrari-lap(p)en som kom för några år sedan. Wow, vad signalerade inte den?! Imac, typ, försökte med frukter. Inte lika hett. Såg ut att vara något under fruktstunden. Lika med barnsligt. Bananas is for monkeys, eller?

Ryan Air har ju lyckats dra åt kragen lite och slängt ut det "onödiga". Får se vad som slängts ut - på fredag så lär ja veta. Kanske har dom droppat (flyg)stewardsen.

Kanske skall strukturera upp detta någon gång.

?

Inga kommentarer: